Verhaal

Zigana de musical

een brandend verlangen naar eeuwige liefde…

 

Het verhaal

Zigana is een meisje uit het kleine dorpje Türzi in het hart van Transylvanië. Zij droomt van het leven in de grote stad. Haar oom Bartok is in Türzi de grote held, omdat hij 18 jaar geleden het dorp heeft gered door de vampier, graaf Durant, te verslaan. Maar schijn bedriegt, net zoals Bartok’s stoere verhalen bedrieglijk zijn. Graaf Durant leeft nog…

Dan ontmoet Zigana bij toeval de zoon van graaf Durant, Javalin. Hoewel, dat toeval nog valt te bezien,  want de graaf heeft een duivels plan bedacht, waarin zijn zoon Javelin en Zigana een belangrijke rol spelen. Zigana en Javalin worden op slag verliefd op elkaar.

Als Carina, de vriendin van Zigana, verdwijnt, ontstaat er paniek in het dorp en is Javelin de ogenschijnlijke dader. Er wordt een klopjacht opgezet, waaraan ook het hyperactieve broertje van Zigana, Youri, deelneemt, evenals de aarzelende Bartok.

En zo gaat alles volgens het plan van Durant…

Blijven de geliefden uit de handen van de dorpelingen?

Slaagt het plan van Durant?

En houdt de liefde van Zigana en Javalin stand?

Maak kennis met een ongekend enerverende musical, waarin brandende liefde (on)lusten opstookt en zelfs het kwade met warmte wordt onthaald. Een sensationele productie waarin goed en slecht lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Een spannende musical over hoe een klein meisje in grote problemen kan komen…